dimecres, 8 de novembre del 2017

Batxillerat: Meeting Erasmus + a l'Escola

Del 4 al 10 de novembre, la nostra Escola es converteix en l'amfitriona d'un nou Meeting Erasmus + on aplegarem alumnat i professorat de diferents països europeus: Holanda, Alemanya, Itàlia, Letònia i Suècia. 

Sota el lema "Desing everywhere", l'alumnat participant rebrà l'encàrrec de dissenyar, entre d'altres productes, una etiqueta de vi, logotips de cuina mediterrània, una peça de roba, un itinerari de rutes del patrimoni literari i cultural de Sitges,...

A banda de les moltes famílies de batxillerat acollidores dels nois i noies europeus, també comptarem amb la col·laboració de diferents professionals i artistes: Anton Rafecas del restaurant La Nansa; Valentí Mongay del restaurant La Salseta; Anna Baqués, enòloga; Montse Curtiada tècnica museus de Sitges, Joan Duran poeta i artista, Florenci Salesses artista i activista cultural. També rebrem la col·laboració als diferents tallers de professionals del disseny gràfic; Lídia Estany i Núria Garí; disseny de moda, Cristina López  i  disseny industrial i de producte,  Edgar Comas i Adrià Villar. 

Imatges de la Trobada