dilluns, 19 de desembre de 2016

TALLER DE PETITS ANIMALONSEl passat divendres 9 de desembre els alumnes de 1r de Primària ens ho vam passar molt bé amb la visita que cinc petits animalons ens van fer.


Arrel del nostre itinerari d'aprenentatge iniciat per tal de respondre la pregunta " com podem saber si un animal és feliç?"  Vam decidir que calia investigar per conèixer més a fons als animals i tractar d'esbrinar trets observables que ens poguessin ajudar a saber si un animal és feliç o no ho és.

A través d'aquest taller impartit per l'associació d'educació mediambiental  Edulis, hem pogut fixar-nos en cinc animals (la granota, la tortuga, la tórtora, la xinxilla i el conill) tot aplicant alhora el que havíem après: quines són les seves parts, on viuen, com es comporten, què mengen, en què s'assemblen i en què es diferencien, què necessiten per viure, etc.

Ens ho vam passar molt bé, sobretot perquè els vam poder tocar i vam descobrir com es bellugaven a les nostres taules, a les nostres mans i, algun, als nostres caps! +Fotos