dissabte, 15 de desembre del 2012

L’AMPA ORGANITZA LA PRIMERA XERRADA D´AQUEST CURS


Amb data 12 de desembre de 2012, l’AMPA de l’Escola Pia ha organitzat la primera xerrada del 2012 per informar als pares i mares sobre aspectes fonamentals de la nutrició i l’educació alimentària dels nostres fills i filles, així com els seus possibles trastorns.
Per iniciar la xerrada, el Director de l’Escola, el Sr. Carles Cereceda, ha donat les gràcies a l’AMPA per a la seva organització i a les ponents del dia d’avui, i ha introduït la importància de la bona alimentació dels nostres fills i filles.
Amb grans aportacions i consells, la Sra. Margarita Serra, especialista en aquest camp, ha exposat la importància que tenen els hàbits familiars, l’estructura familiar així com l’àpat conjunt de la família, factors clau per a gaudir de bons hàbits alimentaris, a on el pare i la mare són l’autoritat del que es menja i aconsellant que els gustos varien amb els anys i per tant, evolucionen. Els valors, l’autoestima, l’aprenentatge amb molts intents, i molts altes consells, son els que la Sra. Serra ha exposat com a base per a que els nostres fills i filles gaudeixin d’una educació alimentària equilibrada, completa i eficient per a la seva salut així com pel seu desenvolupament personal.
Per acabar, la Sra. Pilar Garcia, directora del Centre CATA, ha definit el concepte i els síndromes dels Trastorns de Conducta Alimentària (TCA), dels quals aquest Centre disposa d’un equip d’especialistes pel seu tractament.